CONTACTEER ONS

 GRATIS OFFERTE

TUINONDERHOUD

DOOR DEGELIJK ONDERHOUD LANGER VAN JE TUIN GENIETEN

Als je wilt blijven genieten van je mooie tuin dan mag je die niet laten verwilderen en zul je regelmatig aan onderhoud moeten doen. Als je dat zelf niet kunt, niet het juiste werkmateriaal hebt of er gewoon geen tijd voor vindt, dan kun je altijd een beroep doen op Groene Vingers (Minderhout, Hoogstraten).

Wat er ook gebeuren moet, snoeien van hagen, struiken of bomen, maaien, verticuteren en/of bemesten van het gazon, onkruid wieden, verzorgen van alle vaste planten of verwijderen van tuinafval, tuinman Sven Sluydts voert alle tuinkarweien en -klussen uit voor particulieren en bedrijven.

ONDERHOUDSCONTRACT

Je kan zijn hoveniersdiensten eenmalig inschakelen of kiezen voor een volledig onderhoudscontract: voor een vast maandelijks bedrag komt Sven je tuin dan netjes onderhouden.

Wens je eenmalig gebruik te maken van onze diensten dan volstaat het om een mailtje te sturen o je contact gegevens via de contact pagina achter te laten.zaakvoerder Sven of tuinarchitect jan nemen dan contact met je op om ter plaatse de situatie in te schatten en een vrijblijvende offerte op te stellen