• Realisaties

Project Tuintrap

op vraag van een klant kregen we de opdracht om een tuintrap te maken die hem naar het dak van zijn carport kon leiden, zodat hier later het groendak mee bereikt kon worden voor onderhoud en nazicht.Deze trap werd volledig uit geimpregneerd grenen opgetrokken en de trappalen zitten met Galvanisé H-ankers in beton, doch zodanig dat deze palen ten allen tijde vervangen kunnen worden.

Lees meer

Voortuin Brecht

Op vraag van onze klant werd de volledige voortuin omgetoverd in een strak geheel met enkele grote cortenstaal bakken, waarin enkele meerstam bomen voorzien werden. een jaar na de uitvoering is dit toch een heel geslaagde voortuin geworden die heel wat bekijks heeft.

Lees meer

Daktuin

Voor deze klant mochten we zeer specifiek gekleurde aluminium plantbakken voorzien op een volledig herlegd terras.

Lees meer

Houten wand

Voor deze klant mochten we de bestaande betonnen tuinplaten aankleden met het wondermooie padoek hout(bij plaatsing ziet dit inderdaad zeer rood,doch de vergrijzing na een paar maanden is prachtig) ook werd een klein bestaand vijvertje proper gemaakt en hersteld en werd het geheel met kunstgras afgewerkt

Lees meer

Hortifix Steentapijt

Een steentapijt voor buiten?door gebruik te maken van een PU hars worden losse grindsteentjes hiermee gemengd en krijgen we een vaste verharding waarbij we geen losse steentjes meer hebben, dat zacht is aan de voeten en bovendien nog eens 100% waterdoorlatend is! ideaal dus voor tuinpaden,zones naast een zwemvijver,bij een tuindouche enz...

Lees meer

Aankleding tuinberging

Lees meer

Kunstgras op het dak

We krijgen regelmatig de vraag om ook kunstgras bovenop een dak te plaatsen want daar is werken met gewone grasmatten niet mogelijk omwille van de bodemtoestand.met gebruik van hoogtewerker brengen we alle materiaal op het dak waarna we met de ondergrond opbouw beginnen.

Lees meer

Renovatie tuinhuis

dit tuinhuis was dik 15j oud en het dak begon toch wel wat slijtage te vertonen, en eerlijk gezegd was het zadeldak niet meer hedendaags genoeg.het zadeldak is dus vervangen door een platdak waarop we later de nodige sedum matten gaan aanbrengen.als eindafwerking heeft de eigenaar het geheel in matzwart geverfd.

Lees meer

Zwemvijver

dit zwemvijver project hebben we bij een klant gerealiseerd en toch wel met een speciale techniek(doch een vrij simpele) waarbij we omwille van de zeer harde grond nergens geen beton of betonblokken hebben toegepast !!dit is natuurlijk niet overal toepasbaar doch het geeft maar weer dat ook zo'n eenvoudige constructie soms een perect oplossing is.

Lees meer

Grachtkant afwerking

Azobé palen en beplanking zorgen voor een perfect grachtkant afwerking waarbij erosie wordt tegengegaan en het geheel er netjes en verzorgd komt bij te liggen.

Lees meer

Portugese laurier

Wat doen we als een oude conifeerhaag niet meer echt mooi is of gewoon teveel plaats inneemt?inderdaad,verwijderen die handel en vervangen door mooie wintergroene prunus lusitanica planten die op termijn een sublieme strakke haag vormen

Lees meer

Voortuin minderhout

Lees meer

Project Braem

Deze zomerse tuin was dringend toe aan een update ,en dus zijn alle oude gazonboorden vervangen, extra plantgroepen worden voorzien. Ook de oude grasmat wordt vervangen en de wat rommelige voortuin krijgt een nieuwe frisse aanblik.

Lees meer

Project Benny

Dit is een mooi voorbeeld hoe we van een wat saaie gazon een speelse achtertuin maken waar het aangenaam toeven is tussen de diverse planten . enkele bomen gaan ook vrij snel wat beschermende schaduw geven om de warme zomer zon te trotseren.

Lees meer

Project Lino

en strakke nieuwbouw verdiend een mooie strakke voortuin.De bestaande elementen die de eigenaar reeds had voorzien bleven behouden en met een vlak nieuwe gezaagde klinkers van ebema ziet alles er nog net iets strakker uit.de combinatie van gravel en klinkers is hier opgelost door de gravel in PU hars in te gieten waardoor er geen losse steentjes meer op de klinkers komen te liggen.dit product met name is hortifix.

Lees meer

Project Vanessa

Deze mooie villa miste inderdaad een mooie voortuin en ook de achtertuin kon wel wat extra beplanting gebruiken.zonder aan overdaad te doen werd een nieuwe voortuin gerealiseerd en kreeg de achtertuin een minimale beplanting.De vraag om de gazonoppervlakte niet al te veel weg te nemen werd volledig gerespecteerd.

Lees meer